Organisaties

Aangesloten organisaties

Hier vindt u een overzicht van enkele organisaties die werken met de SIS en/of de POS. Niet alleen in Nederland, maar ook in het buitenland wordt gewerkt met de SIS en de POS. Voor meer informatie over het internationale gebruik of de verschillende vertalingen van de SIS en POS verwijzen we u naar E-Qual in Gent. In Duitsland is Sozialwerk St. Georg dé organisatie waar het gaat om werken met de POS. Klik hier voor meer informatie over de POS in Duitsland.

Estinea

Estinea ondersteunt mensen met een beperking in de Achterhoek en Twente. Wij zetten ons in voor hun levensgeluk. Daarbij werken we vanuit de overtuiging dat iedereen – met steun van anderen – mee kan doen in de samenleving. Wij helpen mensen om hun eigen keuzes te maken en het beste uit zichzelf te halen. Dat doen we met hart en ziel, elke dag weer. En met verantwoordelijkheidsgevoel, gedrevenheid, oprechte aandacht en professionaliteit.

Radar

Radar ondersteunt mensen met een (verstandelijke) beperking in Zuid-Limburg. We helpen jong en oud om invulling te geven aan hun leven. Dat doen we vanuit oprechte interesse en op basis van gelijkwaardigheid. Want het gaat om de persoon die ondersteuning nodig heeft, onze cliënt. Om wat hij of zij kan, wil én nodig heeft om zich goed te voelen en zich verder te ontwikkelen.

’s Heeren Loo

Anderen helpen om hun eigen keuzes te maken en hun dromen te realiseren. Dat doen we met hart en ziel voor mensen met een verstandelijke en/of andere beperking. Samen met de mensen die belangrijk voor hen zijn. Zo zorgen we samen voor een goed leven voor mensen met een beperking. Dat is mooi werk!

MWW

MWW is een actieve partner binnen Porthos. Wij werken nauw samen met andere Zeeuwse organisaties voor maatschappelijk werk, zorg en welzijn, maar bijvoorbeeld ook politie en justitie op het gebied van sociale veiligheid.

MEE Zuid-Holland Noord

Meedoen betekent zelfstandig wonen, naar school gaan, werk of een goede dagbesteding hebben. Met een beperking is dat niet altijd vanzelfsprekend. Wij bieden informatie, advies en ondersteuning op maat. Samen kijken wij wat nodig is, zodat u uiteindelijk zelf weer verder kunt. Wij ondersteunen ook mensen met een indicatie voor de Wet langdurige zorg.

Zorgmuiters

Zorgmuiters is zorgaanbieder voor gezinshuizen die zich richten op de begeleiding van jeugdigen tot 23 jaar.